luni, 30 iunie 2014

Narcisism



  1. Ce-i asta? 
  2. Când ne-am confruntat cu problema secolului? 
  3. În ce se măsoară? 
  4. Cum se identifică?

       Răspunsul e mai ușor ca un kilogram de paste făinoase.
       Narcisism este o stare patologică care se manifestă prin dragoste exagerată asupra propriei persoane.Se presupune a fi o problemă a secolului care poate fi înstrăinată numai printr-un amestec de cianură cu laxativ.
       Ne-am confruntat cu această problemă nu chiar de mult timp.După teoria mea,s-a întîmplat așa:      

 ”În aeroportul internațional din San Francisco ,Sarrah a fost înțepată de-o albină atunci cînd a trecut pe lîngă un apicultor care pleca în Montreal.În grabă,Sarrah a fugit spre Wc-ul de lîngă urna cu bilete aruncate de cei care pînă la prînz nu vor ajunge la Domodedovo.A intrat în Wc,s-a îndreptat spre oglindă (Întinzîndu-și buzele spre infinit) și și-a făcut o fotografie ca amintire.În timpul ăsta din ”Cabina de gândire” a ieșit o fată care a văzut-o pe Sarrah și i-a plăcut acest gest.Din nefericire ,Anna (cea care a vazut-o pe Sarrah) avea un cont pe twitter cu 2000 de followers.Anna și-a făcut o fotografie în ipostaza primită de către Sarrah și a încărcat-o pe net.Atunci s-a și început prostia.”
       Narcisismul se măsoară după formula :  N= S/h
                                                                   N -  Narcisism

                                                                    S - Selfie
                                                                    h - Oră
       Sursa formulei este aici.

     
        De lichidat e imposibil, de identificat e prea real și simplu. Trebuie doar să verificăm galeria din telefonul persoanei inculpate sau să punem camere de supraveghere lîngă oglinzi.

P.S. În fiecare din noi trăiește un ”Copăcel” sub denumirea de Narcisist...Deja depinde de noi dacă o să-l udăm la fiecare oră.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu